Home > Soorten wol > Nieuw-Zeelandse wol

 

Neiuw-Zealandse wol

NIEUW-ZEELANDSE WOL

 

Wol producenten in Nieuw-Zeeland hanteren de hoogste normen op het gebied van dierenwelzijn bij het houden en scheren van de schapen. Dat wordt gegarandeerd door de directe betrokkenheid van instanties zoals de National Council of Wool Interests, Shearers Association en betrokken opleidings- en onderwijsinstanties.

Nieuw-Zeeland heeft hoge nationale normen voor dierenwelzijn en controleert de naleving ervan nauwgezet. Dat geldt voor alle aspecten van gezondheid en dierenwelzijn, diervoeding en de leefomstandigheden waaronder de schapen worden gehouden.

Toeleveranciers betrekken hun wol via geregistreerde Nieuw-Zeelandse wolmakelaars en erkende particuliere handelaren. Zo kan de herkomst van de Nieuw-Zeelandse wol worden gegarandeerd.


Oeko-Tex label

 

OEKO-TEX LABEL

 

De standaard 100 van Oeko-Tex is voor de consument de garantie dat de geëtiketteerde textielproducten zijn getest in een speciaal laboratorium op een brede schaal van schadelijke stoffen, en dat het gehalte van die stoffen onder de normen blijft die zijn vastgesteld door de Oeko-Tex Association.

 

 


NIEUW-ZEELANDSE WOL COLLECTIES

NZ dekens

NZ plaids

Baby dekens

 

NZ DEKENS

 

NZ PLAIDS

Nieuw-Zeelandse wol

voor BABY'S

 


SOORTEN    WOL

Merino wol

Kameelhaar

Yay wool

 

Merinoswol

 

Kameelhaar

Yak wol

 

© 2015 - 2021 Wollen Plaid | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel