Navigatie

Deze algemene voorwaarden en de inhoud kunnen te allen tijde door MOST gewijzigd worden. MOST is niet aansprakelijk voor de gevolgen van fouten in/op haar website. Aan onrechtmatige prijsinformatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn slechts geldig zolang de voorraad strekt gedurende de aangegeven looptijd.

Bestellingen
Door het plaatsen van een bestelling geeft de koper te kennen dat hij of zij akkoord gaat met de algemene verkoopvoorwaarden van MOST. De prijzen die vermeld staan in de webwinkel zijn inclusief B.T.W..
 
De prijs
Gedurende de in het aanbod vermelde geldigheidsduur worden de prijzen van de aangeboden producten en/of diensten niet verhoogd, behoudens prijswijzigingen als gevolg van veranderingen in BTW‑tarieven.

Verzendkosten
Alle getoonde prijzen zijn inclusief kosten voor verzending.

Levering
MOST zal de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht nemen bij het in ontvangst nemen en bij de uitvoering van bestellingen van producten. Als plaats van levering geldt het adres dat de koper aan MOST kenbaar heeft gemaakt. Goederen worden geleverd conform de wettelijk in Nederland geldende bepalingen aangaande verkoop op afstand. MOST  is niet aansprakelijk voor eventuele schade die u mocht lijden doordat de bestelling is afgeleverd op een door de klant foutief opgegeven woonadres. U dient daarom altijd uw juiste adres en eventuele wijzigingen hierop, tijdig aan MOST door te geven.

Betaling

            

Betalen bij MOST kan op de volgende manieren:
1. Betaling vooraf via IDEAL (Mollie)
2. Betaling vooraf via PAYPAL
3. Credit Card of

4. Betaling vooraf door het verschuldigde bedrag over te maken op rekening nummer (IBAN) NL04RABO0112220932 t.n.v. MOST.

MOST biedt de mogelijkheid aan zakelijke klanten om achteraf te betalen. In dat geval geldt een betalingstermijn van 14 kalenderdagen.

Veiligheid en betalen
Zodra u kiest voor elektronisch betalen dan gebeurt dat via het externe en gecertificeerde bedrijf. Om de veiligheid van het bestelproces te garanderen worden alle gegevens inclusief naam, adres en bank gecodeerd opgeslagen op een Secure Server. Zodoende zijn alle bank- en adresgegevens beveiligd in het bestelsysteem van MOST. Wij zorgen ervoor dat uw gegevens veilig worden opgeslagen door het gebruik van Secure Socket Layers (SSL), een geavanceerd beveiligingssysteem voor internet om uw gegevens te beschermen.

Privacy
Alle persoonsgegevens worden uitsluitend en alleen door MOST gebruikt en worden niet aan derden kenbaar gemaakt, tenzij dit noodzakelijk is voor het bezorgen van de goederen en alle betalingstransacties.

Contact
MOST streeft ernaar om u optimaal koopgemak te bieden. Onze webwinkel en onze klantenservice zijn erop gericht u zo goed mogelijk van dienst te zijn bij het winkelen. Heeft u suggesties, vragen of klachten over onze producten of service? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen via ons mailadres: most2013@kpnmail.nl.

Annuleren
Binnen 24 uur, nadat de bestelling is geplaatst, heeft u de mogelijkheid deze te annuleren mits de bestelling nog niet is verstuurd. Deze annulering kunt u doorgeven per e-mail.

Retourneren
Mocht u niet tevreden zijn met (een deel van) uw aankoop, dan heeft u het recht de artikelen binnen 14 dagen na aflevering aan MOST te retourneren. Retourzendingen worden in dit geval slechts geaccepteerd indien de artikelen in de originele verpakking, ongebruikt en voorzien van kaartjes worden geretourneerd. U mag het artikel uiteraard wel uit de verpakking halen om het te bekijken. De factuur is uw garantiebewijs. 

U kunt uw retourzending voldoende gefrankeerd sturen naar:
MOST
Brugstraat 2
6096 AB Grathem


Na ontvangst van de retourzending wordt het door u betaalde bedrag plus een vergoeding voor de verzendkosten binnen 7 werkdagen teruggestort. Per klant wordt maximaal € 6,95 aan verzendkosten vergoed  i.v.m. omruilen of retourzending.
 
Copyright
Het is niet toegestaan beeld- en/of tekstmateriaal van onze website zonder toestemming van MOST te gebruiken of te kopiëren.

© 2015 - 2019 Wollen Plaid | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel